Welcome!

The kernel problem with recent updates has been solved. Find the solution here

Important information
-- Required MX 15/16 Repository Changes
-- Information on torrent hosting changes
-- Information on MX15/16 GPG Keys
-- Spectre and Meltdown vulnerabilities

News
-- Introducing our new Website
-- MX Linux on social media: here

Current releases
-- MX-18.3 Point Release release info here
-- Migration Information to MX-18 here
-- antiX-17.4.1 release info here

New users
-- Please read this first, and don't forget to add system and hardware information to posts!
-- Here are the Forum Rules

How to get Thunderbird and Lightning to work with Exchange 2010

Help for Current Versions of MX
Post Reply
User avatar
MAYBL8
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 165
Joined: Thu Dec 31, 2009 2:48 pm

How to get Thunderbird and Lightning to work with Exchange 2010

#1

Post by MAYBL8 » Mon Aug 05, 2019 12:18 pm

Just installed and configured TB 60.8.0 to work with my Work 2010 Exchange server to send and receive mail.
What I can't get working is Lightning. The add-on is there (version 6.2.5) but I can't find any configuration page. It doesn't show up on Preferences.
Any help appreciated.
Thanks
Dan

User avatar
Eadwine Rose
Administrator
Posts: 9404
Joined: Wed Jul 12, 2006 2:10 am

Re: How to get Thunderbird and Lightning to work with Exchange 2010

#2

Post by Eadwine Rose » Mon Aug 05, 2019 12:26 pm

Hmm..I have the same TB version, but a higher lightning one.

TB 60.8.0 (64-bit)
Lightning 6.2.8

Are the two packages the same version for you in Synaptic?
tb.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MX-18.3_x64 May 26 2019 * 4.19.0-5-amd64 ext4 Xfce 4.12.3 * 8-core AMD Ryzen 7 2700
Asus TUF B450-Plus Gaming UEFI * Asus GTX 1050 Ti Nvidia 390.116 * 2x16Gb DDR4 2666 Kingston HyperX Predator
Samsung 860EVO * Samsung S24D330 & P2250 * HP Envy5030

User avatar
MAYBL8
Forum Regular
Forum Regular
Posts: 165
Joined: Thu Dec 31, 2009 2:48 pm

Re: How to get Thunderbird and Lightning to work with Exchange 2010

#3

Post by MAYBL8 » Mon Aug 05, 2019 2:09 pm

They are the same.
I might have installed the lightning from Mozilla not the repository.
Let me check that.

Post Reply

Return to “MX Help”